تاریخ درج خبر : 1391/11/21
کد خبر : ۱۰۲۷۴
+ تغییر اندازه نوشته -

مصرف گوشتهای پرچرب برای مبتلایان به زخم معده مضر است

یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف گوشتهای پرچرب، ادویه دار، دودی و فرآوری شده به دلیل تشدید علایم بالینی زخم معده، برای مبتلایان به این بیماری مضر است.

نرگس جریده افزود: در گروه غذایی لبنیات، استفاده از شیر کامل، خامه، خامه ترش، محصولات تخمیری شیر، لبنیات حاصل از شیر کامل یا خامه، پنیر پرچرب و شیر شکلاتی، برای مبتلایان به بیماری زخم معده مناسب نیست.

وی با بیان اینکه در گذشته، خامه همراه شیر برای کنترل زخم معده مورد استفاده قرار می گرفت، اظهار داشت: امروزه این شیوه رژیمی مورد تایید پزشکان نیست.

جریده مصرف نوشیدنیهایی مانند کولا، قهوه، چای سیاه یا سبز همراه یا بدون کافئین و نوشیدنیهای حاوی کاکائو، کافئین و الکل را نیز عامل تشدید زخم و التهاب معده عنوان کرد.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: قهوه و کافئین، ترشح اسید معده را تحریک کرده و فشار اسفنگتر تحتانی مری را کاهش می دهند.

جریده افزود: تغذیه با مواد غذایی چرب مانند کره، انواع خاص مارگارین و روغن های هیدروژنه، بیماری زخم معده را تشدید می کند.

وی یادآور شد: آب جو، شراب و مشروبات الکلی، ترشحات و آسیب مخاط معده را به میزان زیادی افزایش می دهند.

منبع : مهر

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208