تاریخ درج خبر : 1393/04/13
کد خبر : ۲۸۴۳۱۴
+ تغییر اندازه نوشته -

رستوران گل، اولین و قدیمی ترین رستوران یاسوج

سایت استان: می دانید که تمام ایرانی ها به مهمان نوازی شهره هستند، بویژه عشایر و ایل نشینان مناطق مختلف کشور، هرکجا میهمان نواز تر و صمیمی تر است مردم نیز استقبال بیشتری کرده و از آنجا بهتر یاد می کنند.

IMG_1189
رستوران گل یاسوج یکی از خاطره های خوب و مکان هایی ست که رسم مهمان داری را خوب بلد است. مدیریت رستوران از ساعت اولیه سرو غذا با آغوش باز به استقبال مشتریان می آید، سفارش می گیرد، با مشتریان همیشگی خود به خوش و بش دوستانه مشغول می شود و تا لحظه خروج آنها را همراهی می کند.
فرش نیم دار و عریض وسط سالن نیز گویا و شاهد رفت و آمد مدیر خوش خلق و خویی است که در کنار سایر نیروهای رستوران و به دور از ژست کارفرمایی به مردم سرویس می دهد. معتقد است مشتریان روزانه به میهمانی آنها می روند و نباید خشک و خالی با میهمان برخورد کرد. جوانمردی شیرازی که 29 سال در یاسوج، استان عشیره ای کهگیلویه و بویراحمد زندگی می کند، درحالیکه غذاهای سنتی با مزاق مردمش خوش تر می آید، رستوران داری می کند و عنوان اولین و قدیمی ترین رستوران شهر را نیز یدک می کشد.
جوانمردی از 29 سال تجربه اش در یاسوج می گوید:
امسال بیست و نهمین سال رستوران داری من در یاسوج است. به طوری که اسما شیرازی و در واقع با 3 دهه زندگی در یاسوج، یاسوجی هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که از چه سالی و با چه زمینه ای به این شغل روی آوردید؟
گفت: سال 1362 به استخدام اداره قند و شکر شیراز دراومدم و چون سال 62 این واحد زیر نظر اداره کل قند و شکر کهگیلویه و بویراحمد بود، به عنوان مدیر مالی این اداره کل استخدام شدم و به یاسوج اومدم. چند سالی همراه برادرم رستوران رو احداث کردیم و 4 سالی به این کار که علاقه زیادی داشتیم ادامه دادیم تا اینکه همراه برادرم به انگلیس رفتیم. با این حال در بازگشت مجدد به ایران این بار اقدام به خرید رستوران کردم، تا به امروز که بیست و نهمین سال رستوران داری ام در یاسوج می گذره.
جوانمردی با بیان اینکه “در واقع شغل امروزم رو خانوادگی علاقه داشته و مشغول هستیم”، خاطرنشان کرد: برادرم در دو شهر انگلیس هم رستوران داری می کنه و از این شغل لذت می بریم.

IMG_1188

سرمایه اولیه راه اندازی رستوران
با سرمایه ای قریب به 600 میلیون گل رو راه انداختیم و تا به امروز، هم مدیریت می کنم و هم در کنار نیروهایی که تا به حال هیچ کدوم را از دست ندادم و همکاری موفقیت آمیزی داشتیم، برای جلب رضایت مردم شبانه روز کار می کنیم. نیروی خوب داشتن توی هر صنفی یکی از مهمترین عوامل موفقیته که خوشبختانه من این سعادت رو داشتم و نیروهای خوبی دارم که تمام این سال ها سعی کردم حفظشون کنم.

همکاری خانواده
به جز برادرم که سالهای اولیه باهام همکاری داشتن، همسرم سال هاست غذاهای روز و ویژه رستوران رو با بهترین کیفیت آماده می کنن و توی این راه همکار و همیار خوبی هستند، در حالیکه آشپز رستوران رو همون سال اول احداث رستوران گل استخدام کردم و تا الان تنها یک بار یکی از نیروهای خدماتی جایگزین شدن وگرنه بخاطر رضایت هر دو طرف سالهاست با هم کار میکنیم.

راز موفقیت
عقیده دارم وقتی روش یا متدی جواب می ده ومردم هم استقبال می کنن، نباید ریسک کرد و تغییر روش کار منطقی نیست، مردم سخت انتخاب می کنن و عادت به غذاهای خونگی دارن، پس باید سبک آشپزیمون رو طوری انتخاب می کردیم که مردم با غذای رستوران ارتباط خوبی برقرار کنن و حس غذای خونگی بهشون دست بده. برای همین وقتی این سبک جواب داد و ذائقه مردم رو توی دست گرفتیم تونستیم در بین مردم جا باز کنیم، همون متد را ادامه داده و نیروها را حفظ کردیم. از طرفی سالهاست خودم برای رستوران خرید مواد اولیه رو انجام می دم تا بهترین و با کیفیت ترین مواد اولیه رو خرید کنم.

احترام به مشتریان
بزرگترین حسن کارگران مجموعه گل اینه که اهل دود و سایر مواد استنشاقی نیستند و قابل اطمینانن چون آزمون پس دادن و محیطی رو برای مشتریان فراهم کردیم که اوقات خوبی رو کنار خانواده سپری کنن.

دوستان مطبوعاتی و مشتریان ثابت رستوران گل
اگرچه اکثر مشتریان گل دستگاههای دولتی و خانواده هاشون هستن که سال هاست مشتریان ثابتمون شدن و اغلب همه رو به اسم هم میشناسیم اما رابطه خوبی طی سالهای اخیر با دوستان مطبوعاتی برقرار شده، به نظر من این قشر افرادی حساس و اکثرا با سوادن، به طوری که جشن های خانوادگی خودشون در کنار دوستان و همکارانشون از جشن ازدواج و نامزدی گرفته تا جشن های تولد خود و بچه هاشون رو کنار ما می گذرونن و این باعث افتخاره که طی این 30 سال تونستیم اعتماد این مردم را جلب کنیم و در کنارشون اوقات خوبی رو بگذرونیم.

30 امین سال رستوران داری در یاسوج

IMG_1186
سی امین سال افتتاح گل رو در کنار دوستان، مدیران و مشتریان همیشگی، دوستان مطبوعاتی و هنری جشن می گیریم، به امید اینکه هر روزی که می گذره مردم راضی تر باشن.

جوانمردی از بهترین و بدترین خاطره های خود می گوید
بهترین خاطره ای که هر روز برامون تکرار می شه و هربار هم لذت بخشه، اینه که مردمی خسته از کار و زندگی روزانه با هزاران دغدغه و ضعف و بی حالی به رستوران ما میان ولی سیر از اینجا میرن، با این دیدگاه که مهمونی خسته به خونه ما میاد و باید خاطره ای خوب براش رقم بزنیم، همه رو با آغوش باز می پذیریم.
خاطره بدی هم که تا به امروز با دیدن هر دانشجویی برام زنده میشه اینه که چند سال پیش یکی از مشتریای همیشگی که اغلب با سه دختر دانشجوش به رستوران می اومدن، پدر خونواده آخرین شام زندگیشو اینجا سرو کرد و من به عنوان خاطره ای تلخ از اون شب یاد می کنم و امیدوارم هیچ زمان دیگه ای شاهد این اتفاق نباشم.

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208