تاریخ درج خبر : 1393/07/07
کد خبر : ۳۷۸۸۸۴
+ تغییر اندازه نوشته -

خواص تغذیه ای و درمانی بادام شیرین

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی گفت: چربی موجود در بادام، نه تنها برای سلامتی خطری ندارد بلکه آن را تضمین می کند.

به گزارش سایت استان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مصطفی رنجبر افزود: چربی موجود در بادام مانند چربی است که در روغن زیتون وجود دارد و به همین دلیل پزشکان آن را برای سلامت قلب مفید می‌دانند.

وی گفت: بادام می‌تواند سطح کلسترول بد خون را پایین بیاورد و از این طریق ریسک بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

خواص تغذیه ای و درمانی بادام شیرین را بدانیم

رنجبر با اشاره به اینکه این نوع بادام نه تنها به کاهش وزن کمک ‌می‌کند، بلکه از بازگشت مجدد وزن اضافی هم جلوگیری می‌کند، خاطر نشان کرد: این ماده غذایی به خاطر دارا بودن ویتامین ها، پروتئین، آهن، انرژی مورد نیاز بدن را افزایش می دهد.

وی اضافه کرد: آهن یکی از اجزاء مهم هموگلوبین است و نقش هموگلوبین، حمل اکسیژن در خون است، لذا آهن کمک می کند که سلول ها اکسیژن مورد نیاز خود را دریافت و کمبود آن موجب خستگی و ضعف در انجام کارها می شود.

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی عنوان کرد: بادام شیرین حاوی مقدار زیادی چربی های غیر اشباع، فیبر، پروتئین گیاهی، روی، مس و منیزیم است.

رنجبر در پایان یادآور شد: این مغز دارای انواع ویتامین ها است، که به سوخت و ساز کربوهیدرات ها کمک و نیز یکی از منابع انرژی برای مغز است.

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208