تاریخ درج خبر : 1393/07/09
کد خبر : ۳۷۹۰۰۰
+ تغییر اندازه نوشته -

برای استفاده از ماهی فرهنگ سازی شود

کارشناس مرکز بهداشت شهرستان کهگیلویه با اشاره به نقش و اهمیت مصرف ماهی در حفظ و ارتقای سلامت قلب و عروق، افزود: برای بیشتر شدن استفاده از ماهی در سبدغذایی مردم شهرستان فرهنگ سازی شود.

سید حسن فقیهی با اشاره به فعالیت بدنی روزانه افراد افزود: تغییر در برنامه های غذایی نقش مهمی در مقابله با انواع بیماری بخصوص قلب، عروق و اضافه وزن دارد.

وی اظهارکرد: بهترین روغن برای افراد مبتلا به بیماری های قلب و عروق، روغن مایع ذرت و آفتابگردان برای پخت غذا، و روغن کانولا و روغن زیتون برای سالاد است.

فقیهی با اشاره به نقش میوه و سبزی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی تصریح کرد: میوه ها و سبزیجات حاوی ویتامین های آنتی اکسیدان (ضد سرطان)، مواد معدنی و مواد مغذی مفیدی هستند که سبب متوقف کردن آسیب به دیواره رگ ها و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی می شوند.

وی ابراز داشت: ترک کردن سیگار و به حداقل رساندن مصرف مواد غذایی حاوی شکر، قندهای ساده و لبنیات پر چرب از ابتلا شدن به بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.

منبع:ایرنا

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208