تاریخ درج خبر : 1391/07/12
کد خبر : ۳۹۳۶
+ تغییر اندازه نوشته -

کیفیت نان در استان پایین است

سایت استان:استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: عدم کیفیت نان در استان کهگیلویه و بویراحمد نارضایتی‌های زیادی را از سوی مردم به بار آورده و این امر تقریبا امری عادی شده است.
سید حسین صابری در نشست ستاد تنظیم بازار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: با توجه به ارزش بالای نان و مصرف چشم‌گیر آن در جامعه متأسفانه تلاشی برای بهبود وضعیت آن در استان صورت نگرفته است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد وضعیت پخت نان و کیفیت کار نانوایی‌ها در این استان را ضعیف ارزیابی کرد و ابراز داشت: به جز مجتمع نان بهارستان در مرکز استان و نانوایی دیگری در خروجی شهر یاسوج سایر نانوایی‌ها چه از لحاظ کیفی و چه از لحاظ کمی وضعیت خوبی ندارند.

وی تصریح کرد: چنان‌چه سیستم تشویق و تنبیه برای هر نانوایی تعریف شود می‌توان تا حدودی با این مشکل بزرگ مبارزه کرد.

این مسئول ارشد استانی عادت به تولید بی‌کیفیت را از بزرگترین مشکلات این صنف دانست و گفت: مردم چنان‌چه از دلسوزی مسئولین آگاهی پیدا کنند خودشان دلسوزانه گام‌های بزرگی را جهت ارتقاء مبارزه با گرانی‌ها و بی‌قانونی‌ها در جامعه خواهند برداشت.

صابری در راستای مقابله با بی‌کیفیتی نان تصریح کرد: تمام نانوایی‌ها از فردا مورد بازرسی قرار خواهند گرفت و چنان‌چه از حوزه قانون خارج شوند ابتدا با آموزش و نصیحت و سپس از طریق قانون با آن‌ها برخورد خواهد شد.

وی به معضلات ناشی از نان‌های غیر بهداشتی اشاره کرد و گفت: تعزیرات استان کهگیلویه و بویراحمد چنان‌چه شاهد استفاده جوش شیرین در نانوایی‌های استان شد باید به شدت با این متخلفان برخورد کند.

صابری در ادامه افزود: صدا و سیما و مطبوعات موظفند بر اساس رسالت خویش همراه با سایر دستگاه‌های ذی‌ربط افراد موفق در حوزه تولید نان را شناسایی کرده و با معرفی آن‌ها به عموم مردم آن‌ها را تشویق کنند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد اذعان کرد: همه ما بنا بر احساس تکلیفی که در خود احساس می‌کنیم باید به صورت دسته جمعی وسط میدان آمده و از حقوق مردم دفاع کنیم.

منبع:فارس

 

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208