تاریخ درج خبر : 1393/09/11
کد خبر : ۴۰۲۷۸۴
+ تغییر اندازه نوشته -

آگهی خبر؛ خوش نام ترین رستوران پایتخت طبیعت ایران را بشناسید

رستوران ونوس، محلی آشنا برای یاسوجی ها و حتی مسافرانی که شاید برای بار اول به پایتخت طبیعت ایران سفر کرده و از مردم این شهر جویای رستورانی با کیفیت شده باشند، بی شک اولین جایی که معرفی خواهد شد رستوران ونوس، واقع در بین گلستان 4 و 5 است که سالیان سال پذیرای مردم شهر و مسافران دور و نزدیک به این شهر هستند.

12

محلی که با مدیریتی قوی و خانوادگی با بهترین کیفیت پذیرای مشتریان با سلیقه ها و ذائقه های گوناگون بوده و مشتریان دائم خود را حفظ کرده است.
طی گزارشی از اصناف مختلف یاسوج، پایتخت طبیعت ایران که در سالیان اخیر سعی در معرفی و جذب گردشگر دارد، و انظباط صنفی و کیفیت در محصول تولیدی و ارائه خدمات را در اولویت کارهای خود قرار داده است، به سراغ رستوران داران شهر یاسوج رفتیم که در این بین رستوران ونوس به عنوان نام آشناترین و با کیفیت ترین رستوران در این رسته از دیدگاه مردم انتخاب شد و مصاحبه ای با مدیریت آن ترتیب داده شد:
سیدابوطالب رمضانی در گفت و گو با خبرنگار سایت استان در پاسخ به این سوال که رستوران ونوس از چه سالی و با چه هدفی دایر شد؟ گفت: این رستوران در سال 1380 با هدف خدمت به همشهریان افتتاح شد.
· اولین روز رستوران داری شما در ونوس چطور گذشت و چه منوهایی داشتید؟
در اولین روز افتتاحیه همه غذاهای موجود در منو به طور کامل پخت شد و تمام غذاها در ساعات اولیه به فروش رسید به طوریکه مشتریان رضایت کامل داشتند، همچنین تمام مراحل کار به غیر از آشپزی را خودمان انجام دادیم.

13

· برای رستوران داری چه روحیه ای باید داشت؟
در وهله اول علاقه باید وجود داشته باشد تا با علاقه پخت کرد و مشتری مدار بود. کار رستوران داری در یاسوج کار مشکل و پرزحمتی است و با حس مسئولیت پذیری می توان در این کار موفق بود. البته سالیان سال در بازار حضور داشته و برای مردم شناخته شده هستیم، مکان هم مهم است چون در یکی از بهترین مناطق شهر که ارزش اقتصادی و تجاری دارد این رستوران را دایر کردیم و یکی از رازهای موفقیت ما هم هست.
· آیا این کار شغل اول شماست یا شغل دیگری هم دارید؟

 

از 13 سال پیش که رستوران ونوس را دایر کردیم شغل اولم بوده ولی شغل آزاد دیگری هم دارم.
· در این مدت چه آموزش های تخصصی دیده اید؟
آموزش رسمی ندیده ام ولی با توجه به علاقه و سابقه کار هم مدیریت می کنم و هم در امورات آشپزخانه به آشپز و سایر نیروها کمک می کنم و از کار کردن هیچ ابایی ندارم چون هدفم خدمت به مردم و مشتریان و ارایه بهترین کیفیت غذایی است.
· در این کار چه مشوق هایی داشتید و آیا از اعضای خانواده کسی در این کار با شما همکاری می کنند؟
خانواده در این کار مشوق بودند همچنین برادر دیگرم سیدنعمت الله رمضانی که برنامه ریز و همراه همیشگی ما در این کار هستند.

· رستوران ونوس از چه سبک خاصی پیروی می کند که مشتریان ثابتی دارد؟

1کیفیت در مواد اولیه، پخت و ارایه خدمت و داشتن حس مسئولیت در قبال مشتریان بزرگترین راز موفقیت ماست.
· کارکنان مدیریت و آشپزخانه رستوران ونوس چه کسانی اند و چه آموزش هایی دیده اند؟
طی 13 سال فعالیت رستوران با بهترین نیروها که تجربه کاری موفقی داشته اند کار کردیم، در حالیکه در استان نیروی متخصص و با آموزش رسمی نداریم اما سابقه کاری در این راه بسیار مهم است. همچنین به صورت خانوادگی در این محیط مدیریت می کنیم و رضایت متقابل داریم نسبت به نیروهایی که در اینجا مشغول به فعالیت اند و این امر باعث رضایت مشتریان نیز شده است.
· خرید های مواد اولیه با چه کسی است و از کجا خرید می کنید؟
تازه ترین مواد اولیه را به شخصه خریداری می کنم و نظارت کامل بر آشپزخانه و مواد مصرفی دارم چون هر چه کیفیت و تازگی مواد اولیه بهترو بیشتر باشد خروجی و رضایت مردم و مشتریان بیشتر خواهد بود. می توان گفت از خرید تا انبارداری را خودمان انجام می دهیم.
· بهترین و بدترین خاطره طی این 13 سال چه خاطراتی بودند؟
خاطره بد نداریم ولی بهترین خاطره زمانی است که می خواهیم عوارض و مالیات پرداخت کنیم!!!
· مشتریان شما بیشتر از چه قشر مردمی هستند؟
مردم عادی خیلی دوست دارند رستورن بیایند ولی به این خاطر که توان مالی خوبی نداشته و برای مردم ما هنوز جا نیفتاده، اکثر مشتریان ما در قالب ادارات هستند. مسافران و گردشگران نیز بخاطر اینکه رستوران ونوس بین مردم شناخته شده است، در صورت مسافرات به استان و سوال از مردم برای با کیفیت ترین رستوران بی شک ونوس معرفی می شود و حتی مشتریانی داشتیم که اذعان داشتند حتی قبلا اسم رستوران ونوس را شنیده بودند و با مسافرت به یاسوج فقط آدرس می گرفتند چون مشتریان و مسافرانی که از اینجا راضی می روند ما را نیز به همشهریان خود معرفی می کنند.
· اولین مشری رستوران را به یاد دارید؟
بله به طور کامل به یاد دارم و هنوز هم از مشتریان دایم ما هستند.
· برای جذب بیشتر مشتریان چه برنامه ای دارید؟
انگیزه ای برای اینکه تمام مردم بخواهند مشتری ما باشند نداریم چون سلیقه ها و ذائقه ها مختلف است و اگر حتی ما هم بخواهیم، نمی توانیم جوابگوی همه سلیقه ها باشیم چون در واقع طمع است که بخواهیم تمام بازار را به دست بیاوریم، تا همین مقدار که مشتریان ثابت و همیشگی داریم هم راضی هستیم چون رضایت طرفین شرط است که خوشبختانه به آن رسیده ایم.

14
· حرف آخر:
همیشه حق با مشتری است چون به دلیل اعتماد به اینجا می آیند و باید به خواسته خود برسند. یکی از مسائل آزار دهنده در استان این است که نیروی بیکار زیادی داریم ولی هیچ نیروی بیکاری که مشتاق کار باشد نمی بینیم که بیاوریم و مشغول به کار کنیم در صورتیکه ما قادر خواهیم بود قریب به 15 نیرو را به کار گرفته و مشغول کنیم اما متاسفانه جوانان ما دنبال شغل های رسمی و اداری هستند و اصولا بی حال و راحت طلب شده اند و دوست دارند فقط مدیریت کنند اما به شخصه خارج از مدیرتمان کار کارگرهایمان را هم انجام می دهم. در جایی اگر متوجه شوم کارمان عقب مانده حتی برای ظرف شستن و طی کشیدن امتناع نمی کنم و به مدیریت تنها اکتفا نخواهیم کرد و معتقدم که من و کارگرم با هم فرق نداریم و هر دو کارگریم فقط مسئولیت هایمان متفاوت است.
تلفن های تماس با رستوران:
07433230385 – 07433225302 – 07433221568
همراه: 09176456025
با مدیریت برادران رمضانی

 


 

آنچه خوانید یک آگهی‌خبر است. درصورتی که تمایل دارید کسب و کار شما به شیوه‌ای متفاوت به مخاطبان سایت استان کهگیلویه و بویراحمد معرفی گردد، می‌توانید با دفتر سایت استان با شماره 07433221114 تماس حاصل فرمایید.

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

  • مهمانی دیگر می‌گه:

    اتفاقا همون روزسه شنبه منم هموننجا بودم وبرام جای سوال بود به مدیر رستوران در مورد برنجشون گفتم حتی گفتم ااشپزتون عوض شده؟؟و گفتن که دوساعتی گازشون قطع شده بود و مشکل پیش اومده بود با این حال هم برنجشون بد نبود خوب بود در کل. وتو این چند سالی که مشتریشونم چنین اتفاقی نادر بود.بازم ممنون بابت غذای خوب و تمیزتون.

  • مهمان رستوران می‌گه:

    باسلام وخسته نباشید.جهت همین تبلیغات روز سه شنبه نهاررادراین رستوران میل کردم.اولا خسته نباشیدمیگم به متولی وثانیا تبریک میگم بابت انتخاب دکوراسیون داخلی
    واما چند تا نقداز دید من 1-دکوراسیون بیرونی رستوران چندان به دید نمیزنه2-کیفیت پخت برنج درحدعالی نبود چون احساس میکنم له شده بود.3-در کباب کوبیده اش چربی زیادوجود داشت

  • گوسنمه می‌گه:

    خداوکیلی دمش گرم غذاهای خوب و با کیفیت و خیلی خوشمزه ای درست مینه.

200x208
200x208