تاریخ درج خبر : 1392/04/30
کد خبر : ۴۱۰۲۲
+ تغییر اندازه نوشته -

مصرف نان‌های سبوس‌دار امکان بروز یبوست در روزه داران را کاهش می‌دهد

سایت استان: پزشک شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: مصرف نان‌های سبوس‌دار مانند سنگک، امکان بروز یبوست در روزه داران را کاهش می‌دهد.

دکتر سید عبدالحسین موسویان افزود: در اثر تغییر برنامه غذایی در ماه مبارک رمضان برخی مشکلات گوارشی مانند یبوست در روزه داران ایجاد می شود.

وی بیان کرد: کاهش مصرف آب، مواد غذایی حاوی فیبر مانند میوه و سبزی و مصرف زیاد غذاهای تصفیه شده مانند نان های تهیه شده از آردسفید، نان لواش و فانتزی نیز در بروز مشکل گوارشی یبوست موثر است.

موسویان افت فشار را مشکل دیگر روزه‌داران عنوان کرد و اظهار داشت: تعریق زیاد، ضعف، کاهش انرژی، سرگیجه، رنگ پریدگی و حالت غش، از جمله عوارض افت فشار است.

این پزشک شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه، توصیه کرد: روزه‌داران برای پیشگیری از این مشکلات، در فاصله افطار تا سحر، مایعات بنوشند، کمتر در معرض گرما باشند و غذاهای حاوی املاحی مانند نمک مصرف کنند.

موسویان زاده عنوان کرد: سوءهاضمه نیز از جمله مشکلات گوارشی ماه مبارک رمضان است که برای پیشگیری از این مشکل، مصرف زیاد غذاهای چرب و ادویه‌دار، غذاهایی مانند تخم مرغ، کلم، عدس و نوشابه های قندی گازدار را به حداقل برسانید.

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208