تاریخ درج خبر : 1393/09/20
کد خبر : ۴۱۸۱۹۷
+ تغییر اندازه نوشته -

دیودیده: مهمترین عامل در ارتقا کیفیت نان ایجاد فضای رقابتی است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ایجاد فضای رقابتی یکی از مهمترین عوامل در ارتقا کیفی نان در سطح استان است.
به گزارش سایت استان به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد، داریوش دیودیده با بیان اینکه با افزایش 30 درصدی قیمت نان تا حدودی تعادل در هزینه های تولید برقرار شده است افزود: هیچ دلیلی از جانب واحدهای خبازی در خصوص سطح پایین کیفیت نان پذیرفتنی نخواهد بود.
دیودیده گفت: در دنیای امروز رقابت در تولید سبب بهبود ارتقا کیفیت تولیدات گردیده است و فعالین و صنوف مختلف در سطح استان از جمله واحدهای خبازی در یک فضای رقابتی باید نسبت به ارتقا کیفیت نان قدم بردارند.
وی اظهار داشت: با وجود تعداد مناسب واحدهای نانوایی در سطح استان ایجاد فضای رقابتی میان فعالان این عرصه به آسانی اجرایی خواهد بود.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در یک دوره زمانی و براساس قوانین مربوطه در پی آزادسازی بخشی از آرد و نان هستیم افزود: کاهش تخلفات، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه، ارتقا کیفیت و ایجاد فضای رقابتی در جهت ارائه خدمات مطلوب مهمترین نتایج این امر خواهد بود.
دیودیده بهبود کیفیت نان را یکی از مهمترین دغدغه های خود دانست و در این راستا تیم های بازرسی به صورت مداوم فعالیت واحدهای نانوایی را رصد خواهند نمود و با متخلفین این حوزه برخورد صورت جدی خواهد گرفت.

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208