تاریخ درج خبر : 1394/02/13
کد خبر : ۴۸۲۷۱۵
+ تغییر اندازه نوشته -

«گفتاری پیرامون غذای سالم و امن»

سایت استان: معصومه رویدل

بی شک نمی توان نقش سلامت و ایمنی مواد غذایی را در سلامت و تندرستی افراد جامعه نادیده گرفت. تغذیه‌ای که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیم شده باشد و از سلامت لازم به لحاظ عاری بودن از هر گونه آلودگی میکروبی، شیمیایی و غیره برخوردار باشد، قطعا سلامت انسان را تامین خواهد کرد. امسال سازمان بهداشت جهانی (WHO) قصد دارد به عنوان بخشی از تلاشهایش ، تعداد بیماری هایی که منشاء غذایی دارند را کاهش دهد.

اگرچه آلودگی های غذایی می تواند به سرعت انتشار پیدا کند، اما می توان با بالاتر بردن همکاری بین دولت و افراد جامعه میزان شیوع این بیماری ها را کاهش داد. امسال تأکید سازمان بهداشت جهانی بر ایمنی و سلامت غذا است و شعار امسال ایمنی غذا از مزرعه تا سفره انتخاب شده است.

هرکسی علاقمند است که سالم به نظر برسد و سلامتی را احساس کند، با انتخاب مواد غذایی امن‌تر، تغذیه سالم‌‌تر و فعالیت بدنی منظم، می‌تواند سلامت خود را در طول زندگی بهبود ببخشد. ایمنی مواد غذایی یک مسئولیت مشترک است. این اصل مهم باید در تمام طول زنجیره تولید مواد غذایی – از کشاورزان و تولید کنندگان به فروشندگان و مصرف کنندگان- رعایت شود.

در خصوص داشتن غذای سالم و ایمن لازم است بدانیم برای داشتن مواد غذایی سالم، می‌بایست در ابتدا با رعایت نکات بهداشتی آن‌ها را تمیز نگه داشت و علاوه بر آن با جدا کردن مواد غذایی خام از پخته، پختن کامل مواد غذایی، طبخ غذا با درجه حرارت مناسب و استفاده از آب و مواد غذایی سالم در این راه کوشید.

*کارشناس آموزش بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208