تاریخ درج خبر : 1394/02/30
کد خبر : ۴۹۸۷۵۲
+ تغییر اندازه نوشته -

جشنواره فرهنگی آشپزی و سفره آرایی در یاسوج برگزار شد

مدیر فرهنگی، اجتماعی دانشگاه های آزاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشنواره فرهنگی و هنری آشپزی و سفره آرایی امروز (سه شنبه) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج برگزار شد.

۸۱۶۱۳۹۲۹-۶۴۶۲۵۹۲

حجت الاسلام محمد غفاری روز سه شنبه در آیین افتتاح این جشنواره گفت: بیش از ۱۰۰ گروه یک تا سه نفره آقا و خانم شامل دانشجویان بومی و غیربومی، استادان دانشگاه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج در این جشنواره یک روزه حضور دارند.

وی بیان کرد: این جشنواره به همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج و با شعار فرهیختگی، نشاط اجتماعی و تعالی روحی برگزار شده است.

غفاری اظهار کرد: رویکرد اصلی این جشنواره احیای آداب، رسوم، غذاها، ابزار و فضیلت های سنتی فراموش شده استان های مختلف کشور با اولویت کهگیلویه و بویراحمد است.

وی عنوان کرد: داوری غذاهای طبخ شده در این جشنواره در دو مرحله کمی و کیفی و از سوی سه داور شامل دو خانم و یک آقا انجام می شود.

غفاری ابراز داشت: ۱۰۰ امتیاز در قالب ۱۴ شاخص برای غذاهای طبخ شده در این جشنواره از سوی داوران لحاظ می شود و در مراسم اختتامیه نیز به ۲۰ گروه برتر جوایز نقدی اهدا خواهد شد.

وی افزود: جوایز نقدی در نظر گرفته شده برای گروه های برتر این جشنواره از ۵۰۰ هزار تا پنج میلیون ریال است.

غفاری گفت: حضور دانشجویان غیربومی در این جشنواره موجب افزایش تنوع غذایی و آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان کهگیلویه و بویراحمد با آداب، رسوم، سنن و غذاهای سایر استان های کشور شده است.

برخی دانشجویان باسوجی به همراه خانواده های خود اقدام به طبخ غذاهای محلی و سنتی کردند.

وی بیان کرد: در حاشیه این جشنواره برنامه های متنوع فرهنگی و هنری شامل شاهنامه خوانی و اسب سواری نیز برگزار می شود.

منبع: ایرنا

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208