تاریخ درج خبر : 1394/06/09
کد خبر : ۵۱۶۴۷۹
+ تغییر اندازه نوشته -

چرا نان یاسوج بی کیفیت است؟

IMG08523968

مدیرعامل شرکت غله کهگیلویه و بویراحمد از عوامل مهم در بی‌کیفیتی نان در شهرستان بویراحمد را نحوه تهیه آرد و نوع پخت در نانوایی‌ها عنوان کرد.

سید علی‌صادق فروزنده با اشاره به گلایه‎مندی‌های اعلام شده بخشداران شهرستان بویراحمد و آحاد مردم مبنی بر نامناسب بودن آرد و پایین بودن کیفیت نان اظهار کرد: گندم خریداری شده از کشاورزان استان بر اساس آزمایشات هیچ‌گونه مشکلی ندارد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد مشکلات مهم در این حوزه را پایین بودن ظرفیت ذخیره‌سازی نسبت به سایر استان‌ها عنوان کرد و گفت: در سال جاری و با توجه به گلایه‌ها و مشکلات اعلام شده مبنی بر بی‌کیفیتی آرد و نان در استان از گندم استان‌های فارس و خوزستان خریداری کردیم که هیچ تفاوتی با گندم استان نداشت و اگر مشکلی وجود دارد در تهیه و نوع پخت نان است نه نوع گندم.

فروزنده با بیان اینکه 4 هزار تن گندم از استان فارس به منظور بالا بردن کیفیت آرد خریداری کردیم، گفت: میزانی از گندم خریداری شده را به دو کارخانه آرد و نشاسته یاسوج و آرد باقری تحویل دادیم و میزانی از آن را در سیلو ذخیره کردیم.

وی تصریح کرد: گندم خریداری شده در شهرستان بویراحمد 6 هزار تن بود که عمده گندم ذخیره شده در سیلوی استان از مناطق گرمسیری خریداری شده است.

این مسئول از عمده مشکلات واحدهای خبازی در کهگیلویه و بویراحمد را نحوه دورانی خمیر و عدم استفاده از افزودنی‌های مجاز در خمیر بیان کرد و گفت: باید بر نحوه پخت نان در نانوایی‌ها بیشتر نظارت شود چرا که مشکلاتی که مردم از آن گلایه‌مند هستند از گندم نبوده بلکه مربوط به پخت نان است.

فروزنده با تاکید بر اینکه کل گندم استحصالی استان کهگیلویه و بویراحمد را خریداری کردیم، گفت: این گندم در بخش نانوایی و روستایی استفاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نارضایتی عمومی از کیفیت نان در شهرستان بویراحمد، سرانه میانگین آرد شهرستان را 8.3 دهم کیلوگرم بیان کرد و گفت: تعداد واحدهای نانوایی در شهرستان بویراحمد 241 واحد بوده که امیدواریم نانوایی‌های شهرستان با رعایت اصول بهداشتی و توجه بیشتر به کیفیت نان شاهد رضایت‌مندی مردم از کیفیت نان باشیم.

وی در ادامه با ارائه پیشنهاد برای بالا بردن کیفیت نان در شهرستان بویراحمد تصریح کرد: کارخانه‌های تولیدی، آرد ذخیره‌سازی را بالا ببرند و سعی کنیم برای رفع مشکل آن را به دیگری انتقال ندهیم و به فرد و یا مسئول دیگر واگذار نکنیم.

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به زمان خرید آرد یارانه‌ای خبازی از طریق سامانه بانک سپه که از یکم لغایت 25 هر ماه صورت می‌گیرد، گفت: در صورتی که آرد مورد نیاز واحدهای خبازی در موعد مقرر خریداری نشود پس از آن امکان خرید میسر نیست و در صورت خریداری نکردن به عنوان عدم نیاز برگشت داده می‌شود.

فروزنده با ابراز گلایه‌مندی از عدم توجه واحدهای خبازی به زمان خرید آرد اذعان کرد: آغاز خرید آرد یارانه‌ای خبازی از طریق سامانه بانک سپه صورت می‌گیرد که این طرح طی دو ماه اخیر اجرا شده و انتظار می‌رود واحدهای خبازی در زمان مشخص شده اقدام به خرید آرد مورد نیاز خود کنند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد مزایای اجرای این طرح را یکسان شدن نرخ آرد در سراسر استان، عدم لزوم مراجعه نانوایان به شرکت غله، کارخانه‌های آردسازی و حتی شرکت حمل و نقل، سامان‌دهی فرآیند توزیع آرد و جلوگیری از برخی تخلفات احتمالی دانست.

منبع: فارس

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

  • mohsen می‌گه:

    اقای فروزنده کیفیت نون در پخت و پزه هستش یا در گرفتن مشتقات ارد ؟؟ شخص شما هم در جریان هستی که چی میگم .نشاسته و دیگر مشتقات توسط کارخانههای مربوطه گرفته میشه و فقط پودر سفید تحویل نانوایها میدین بعد میفرمایی که مشکل از پخت وپز هستش .یعنی تواین شهر هیشکی پخت پز بلد نیست ؟

200x208
200x208