تاریخ درج خبر : 1394/07/30
کد خبر : ۵۲۱۱۰۶
+ تغییر اندازه نوشته -

بهداشت دام های نذری را جدی بگیرید

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هیات های عزاداری که قصد توزیع گوشت یا پخت غذای نذری را دارند، از دام های سالم استفاده کنند.

عبدالله بهمنش با اشاره به ضرورت رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماریها مشترک بین انسان و دام افزود: استفاده از گوشت های ذبح شده در کشتارگاه به دلیل نظارت و اظمینان از سلامت دام بهترین راهکار برای تولید غذاهای بهداشتی و سالم است.
وی ابراز کرد: رعایت نکات بهداشتی شامل چرخه کامل از انتخاب دام های سالم و غیربیمار تا ذبح و توزیع گوشت و پخت است.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:برای تمییز کردن لاشه دام پس از ذبح آن را آویزان کنند و هرگز این کار را بر روی زمین انجام دهند.
بهمنش اظهار کرد: برای توزیع یا پخت گوشت نذری باید بعد از ذبح 24ساعت منجمد یا در یخچال نگهداری شود.
وی بیان کرد: 9 اکیپ ثابت و هشت اکیپ سیار با مشارکت 41 نفر کارکنترل و نظارت بهداشتی بر عرضه گوشت این استان را همزمان با روزهای تاسوعا و عاشورا انجام خواهند داد.
هرساله تعداد زیادی دام نذری در روزهای تاسوعا و عاشورا در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد از سوی هیات ها و مردم قربانی توزیع یا به صورت غذاهای آماده در اختیار عزاداران اباعبدالله (ع) قرار می گیرد.
منبع: ایرنا

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208