تاریخ درج خبر : 1394/07/30
کد خبر : ۵۲۱۱۲۰
+ تغییر اندازه نوشته -

هیات‌های عزاداری بهداشت دام‌های نذری را جدی بگیرند

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: هیات های عزاداری که قصد توزیع گوشت یا پخت غذای نذری را دارند، از دام های سالم استفاده کنند.

عبدالله بهمنش روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به ضرورت رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌ها مشترک بین انسان و دام افزود: استفاده از گوشت های ذبح شده در کشتارگاه به دلیل نظارت و اظمینان از سلامت دام بهترین راهکار برای تولید غذاهای بهداشتی و سالم است.

وی ابراز کرد: رعایت نکات بهداشتی شامل چرخه کامل از انتخاب دام های سالم و غیربیمار تا ذبح و توزیع گوشت و پخت است.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:برای تمییز کردن لاشه دام پس از ذبح آن را آویزان کنند و هرگز این کار را بر روی زمین انجام دهند.

بهمنش اظهار کرد: برای توزیع یا پخت گوشت نذری باید بعد از ذبح 24ساعت منجمد یا در یخچال نگهداری شود.

وی بیان کرد: 9 اکیپ ثابت و هشت اکیپ سیار با مشارکت 41 نفر کارکنترل و نظارت بهداشتی بر عرضه گوشت این استان را همزمان با روزهای تاسوعا و عاشورا انجام خواهند داد.

هرساله تعداد زیادی دام نذری در روزهای تاسوعا و عاشورا در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد از سوی هیات ها و مردم قربانی توزیع یا به صورت غذاهای آماده در اختیار عزاداران اباعبدالله (ع) قرار می گیرد.

استان کهگیلویه و بویراحمد با حدود 700 هزار نفر جمعیت در جنوب غربی ایران قرار دارد.

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208