تاریخ درج خبر : 1395/07/28
کد خبر : ۵۵۶۷۳۹
+ تغییر اندازه نوشته -
معاون پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی خبر داد:

تولید سالانه چهار هزار تن گوشت سفید در کهگیلویه و بویراحمد

معاون پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سالانه چهار هزار تن گوشت سفید در این استان تولید می‌شود که جوابگوی نیاز بازار مصرف نیست.

gosht-safid-01

به گزارش سایت استان کهگیلویه  و بویراحمد به نق از ایرنا، سید علی لاهوتی روز چهارشنبه اظهار داشت: سالانه در مرغداری‌ها چهار دوره جوجه ریزی می‌شود که ظرفیت تولید هر دوره مرغ گوشتی در این استان یکهزار تن است.

وی با بیان اینکه تولید گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد کمتر از نیاز بازار است، گفت: این استان حدود 140 واحد مرغداری دارد که کمتر از 100 واحد آن فعال هستند.

معاون پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ضعف مدیریت و پایین بودن سطح بهره‌وری را مهمترین علت پایین بودن تولید گوشت سفید در استان ذکر کرد و افزود: بخشی از گوشت مرغ گرم این استان از استان‌های همجوار تأمین می‌شود.

لاهوتی از توزیع یکهزار تن گوشت مرغ منجمد در سال جاری در این استان خبر داد و گفت: مرغ منجمد در کهگیلویه، گچساران، باشت و چرام به قیمت هر کیلوگرم 55 هزار و 500 ریال عرضه شده است.

وی تصریح کرد: قیمت هر کیلوگرم مرغ منجمد در بویراحمد و دنا 55 هزار ریال و در بهمئی و لنده به لحاظ بعد مسافت و افزایش کرایه 56 هزار ریال تعیین شده است.

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208