تاریخ درج خبر : 1391/09/19
کد خبر : ۶۹۸۷
+ تغییر اندازه نوشته -

چگونه به طبیعی بودن عسل پی ببریم؟

سایت استان: کارشناس و محقق عسل گفت: شکرک زدن عسل دلیل بر تقلبی بودن آن نیست، بلکه نشانه طبیعی بودن آن است.

احمد شریفی  با بیان این مطلب که عسل یکی از نعمت‌های بزرگ الهی است که سرشار از ارزشمندترین مواد حیاتی است، گفت: متأسفانه در سده اخیر تغذیه سالم دستخوش تغییرات فیزیکی و شیمیایی بسیار پیچیده‌ای شده است و نتیجه آن وجود انواع بیماری‌های شناخته و ناشناخته شده است.

وی افزود: کشور ما که تولیدکننده عسل‌های منحصر به فرد است، مصرف این ماده مهم مورد کم لطفی قرار گرفته است.

شریفی ادامه داد: مهمترین خاصیت عسل ضد میکروب بودن آن است و نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی دارد و با اینکه عسل بسیار شیرین کننده است نه تنها برای دندان و لثه مضر نیست بلکه لثه را سالم و دندان‌ها را سفید می‌کند.

وی افزود: سطح کالری عسل بسیار پایین است و در مقایسه با سایر مواد قندی به میزان چهل درصد کالری کمتری دارد، ولی انرژی آن بالاست و باعث اضافه وزن نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه عسل یک ماده قندی فوق اشباع است، اما یک تصور نادرست درباره آن در ایران وجود دارد و آن این است که عسل شکرک زده را تقلبی می‌دانند، اما باید بدانیم که شکرک زدن فقط در عسل‌های سالم رخ می‌دهد.

شریفی اظهار کرد: شکرک زدن عسل به قدری مشکل ایجاد کرده است که بعضی از تولیدکنندگان عسل به جای اطلاع‌رسانی صحیح، عسل را پس از استخراج به مدت 30دقیقه در دمای 60درجه نگه می‌دارند تا دیگر شکرک نزند، ولی به طور کلی تمام آنزیم‌ها و خواص عسل را از بین می‌برند و یک ماده شیرین و بدون خاصیت به نام عسل تحویل مصرف کننده می‌دهند.

منبع:ایسنا

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208