تاریخ درج خبر : 1391/03/21
کد خبر : ۷۲۰
+ تغییر اندازه نوشته -

مصرف کنسرو ها و ترشیجات کارخانه‌ای موجب بالا رفتن فشارخون می‌شود

کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: مصرف مواد حاوی افزودنی‌ها و غذاهای فرآوری شده مانند سوسیس،کالباس، کنسروها و ترشیجات کارخانه‌ای موجب بالا رفتن فشارخون می‌شود.

‘سمانه عزیزی’ افزود: این کنسروها به دلیل داشتن مواد نگهدارنده، نیترات و مقادیر زیادی نمک موجب بالا رفتن فشار خون در افراد مستعد می شود.

وی بیان کرد: افراد دارای فشار خون بالا می بایست مصرف نان‌ها و موادکربوهیدراتی تصفیه شده که از آردهای سفید و بدون سبوس تهیه می‌شوند را به حداقل رسانده و از نان‌های سبوس دار مانند نان جو در رژیم غذایی خوداستفاده کنند.

عزیزی اظهار داشت: لازم است برای حفظ سلامت بدن به جای نمک از سبزیجات تازه یا خشک،زردچوبه و دارچین، پودر سیر و آبلیموی تازه استفاده و از خوردن آجیل‌های شور، پفک و چیپس پرهیز کرد.

وی عنوان کرد: از دیگر راهکارهای مقابله با بیماری‌های قلبی و عروقی و فشارخون، مصرف حداقل سه بار در هفته ماهی و خوردن گوشت سفید به جای گوشت قرمز است.

عزیزی اضافه کرد: از آنجایی که بسیاری از افراد مبتلاء به فشار خون از بیماری خود آگاه نبوده و این بیماری می‌تواند برای سال‌ها بدون هیچ علائمی در شخص مبتلاء بروز کند توصیه می‌شود که افراد فشار خون خود را به طور منظم کنترل کنند.

وی ابراز داشت: پرهیز از استرس، انجام ورزش‌هایی مانند دوچرخه‌سواری، شنا و پیاده‌روی به مدت سه روز در هفته و هر بار به مدت 30 دقیقه موجب پایین آمدن فشار خون می‌شود.

.

.

.

.

منبع: ایرنا

خبرهای مرتبط

در صورتی که نظر ارسالی شما طولانی شود، با تأخیر بررسی و تأیید می‌شود.

نکته: نظر شما در انتظار بررسی است و پس از تایید مدیریت در سایت نمایش داده میشود..

200x208
200x208